Velg språk
ARNE JACOBSEN oppvaskhåndklær Flint Grey
Før musen over bildet for å zoome
ARNE JACOBSEN oppvaskhåndklær Flint Grey
ARNE JACOBSEN oppvaskhåndklær Flint Grey

ARNE JACOBSEN oppvaskhåndklær Flint Grey

NOK 190,00
   På lager
Antall
Et elegant, mørkegrått oppvaskhåndkle i klassisk design av den ikoniske danske arkitekten. Det tidløse mønsteret er utvalgt blant Arne Jacobsens etterlatte skisser og skaper en vakker symmetri og et stilfullt uttrykk, som kler både det moderne og det mer klassiske kjøkkenet.

I fargen Flint Grey har oppvaskhåndkleet en tidløs utstråling som behager øyet på tvers av trender. Den praktiske mørkegrå fargen gir dybde i innredningen og er vakker i kombinasjon med tradisjonelle materialer som tre, stein og messing, på samme måte som den er en klassiker i det minimalistiske kjøkkenuniverset.

Designet ble lansert i 2002 som en hyllest til den danske arkitekten i anledning av 100-året for hans fødsel, og viderefører i all sin eleganse og enkelhet Arne Jacobsens designarv. Kolleksjonen med Arne Jacobsens design er nøye utvalgt sammen med hans barnebarn, Tobias Jacobsen, som også har designet tekstiler til kolleksjonen vår.

ARNE JACOBSEN-designet fås også som duk, bordløper og spisebrikke.  

Str. 50 x 80 cmVis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.