Badekåper for barn

Vår myke og lune frottébadekåpe til barn er perfekt for stranden, på ferie eller etter et bad hjemme. Den tykke badekåpen har en stor og deilig hette og lommer, og den varmer og omgir barnets kropp på en trygg og koselig måte. Badekåpen er vevd av 100 % økologisk bomull og finnes i en rekke fine farger.
TERRY badekåpe med hette for barn Rose
Økologisk bomull
Velg variant for å se lagerstatus
TERRY badekåpe med hette for barn Misty Blue
Økologisk bomull
Velg variant for å se lagerstatus
TERRY badekåpe med hette for barn Ler
Økologisk bomull
Velg variant for å se lagerstatus

Myk bomullsfrotté


Vår badekåpe med hette er vevd av en kraftig økologisk bomullsfrotté som bare blir mykere og deiligere etter vask og bruk. Morgenkåpen har bomullskantebånd på de innvendige sømmene – en eksklusiv detalj som skaper ekstra komfort.

Tørker og varmer etter badet


Badekåpen har flere egenskaper, siden frottéstoffet både absorberer vann og samtidig holder barnet varmt etter en tur i sjøen, bassenget eller badet hjemme. Den myke morgenkåpen til barn kan også brukes som en fin uniform i helgen på avslappende dager uten planer.

Perfekt gaveidé

 
Den luksuriøse badekåpen til barn er en perfekt gave som passer til mange anledninger. Badekåpen er en fin og personlig jule- eller bursdagsgave som barnet kan glede seg over lenge – og som virkelig blir brukt mye. Den gode kvaliteten på badekåpen gjør at den kan arves videre mellom familiens barn.