Velg språk
BECKER 63 oppvaskhandklær Flint Grey
Før musen over bildet for å zoome
BECKER 63 oppvaskhandklær Flint Grey
BECKER 63 oppvaskhandklær Flint Grey
BECKER 63 oppvaskhandklær Flint Grey

BECKER 63 oppvaskhandklær Flint Grey

NOK 160,00
   På lager
Antall
Design John Becker

Et klassisk oppvaskhåndkle med et elegant grafisk mønster som bærende designelement. Vevd i en kraftig lin- og bomullskombinasjon, som gir optimale tørkeegenskaper.

Oppvaskhåndkleet er designet i 1963 av designer og vever John Becker. Det ble det første designede oppvaskhåndkleet i damaskkolleksjonen, og har med sitt tidløse mønster beholdt populariteten sin. Vakkert alene, men også flott i kombinasjon med andre mønstre eller ensfargede oppvaskhåndklær.

I fargen Flint får oppvaskhåndkleet et svært elegant uttrykk, hvor grå og hvite fargetoner vever seg elegant inn i hverandre. Like fint i et kjøkken på landet, som i det moderne kjøkkenet.

Til BECKER oppvaskhåndkle i fargen Flint matcher EGYPT kjøkkenhåndkle i fargen Flint Grey.

Str. 50 x 80 cmVis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.