Choose language
BLOCK duk Opal Grey
Før musen over bildet for å zoome
BLOCK duk Opal Grey
BLOCK duk Opal Grey

BLOCK duk Opal Grey

Før NOK 2 110,00
NOK 1 055,00
Spar NOK 1 055,00
   På lager
Antall
50%
Design: Bent Georg Jensen

Bent Georg Jensen har designet BLOCK – en klassisk duk med innvevde åpne ruter, som ligger som en rolig bunn på det veldekte bordet. BLOCK er vevet i 100 % egyptisk bomull og sikrer et stilrent nordisk utseende, som med sin grå farge passer i de fleste hjem.

140 x 240 cm
Vis mer
Vis mindre
Se også
DOTS sengetøy Pearl grey
DOTS sengetøy Pearl grey Før NOK 1 670,00
NOK 835,00
Info/kjøp
SERVIETT Antrasitt
SERVIETT Antrasitt Før NOK 140,00
NOK 84,00
Info/kjøp
Mest populære
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.