Velg språk
BORDEAUX // PAUILLAC damaskduk
Før musen over bildet for å zoome
BORDEAUX // PAUILLAC damaskduk
BORDEAUX // PAUILLAC damaskduk

BORDEAUX // PAUILLAC damaskduk

NOK 1 890,00
   På lager
Antall
Vinduken er den opplagte gaven til enhver vinelsker. Med de detaljerte kartene kan du gå på oppdagelse i noen av verdens mest berømte vinregioner. Du kan benytte de dekorative kartene til å lære med om yndlingsvinen din og regionene. Dette gir mye å snakke om blant vinvenner, under vinsmaking og middager. Du kan enkelt finne akkurat det slottet eller vinmarken vinen i glasset ditt kommer fra, og slik lære mer om regionen og oppbyggingen.

Denne duken er til vinelskeren som ikke får nok av de store klassiske rødvinene fra vinmarkene på vestbredden av elven Gironde i Bordeaux. Et område med noen av verdens mest ettertraktede viner; Lafite Rothchild, Mouton Rothchild og Lynch-Bages, bare for å nevne noen få. Kartet er omhyggelig tegnet av den anerkjente kartografen Alessandro Masnaghetti, og inneholder alle de vingårdene som klassifiseres som 1, 2, 3, 4, 5 Cru-slott under den berømte 1855 Grand Cru-klassifiseringen i denne ekstraordinære delen av Bordeaux-området. Fargene på kartet viser hvilke vinmarker som hører til hvilke vinslott, dette beskrives på dukens tegnforklaring.

Kartet er designet og trykket for å passe på midten av bordet, slik at det hele blir synlig. Vindukene er utviklet i samarbeid med Marie Von Ahm, som er vinekspert og rådgiver for en lang rekke utenlandske vinmerker. Duken er jacquard-vevet i egyptisk bomull, og deretter digitalprintet og overflatebehandlet slik at den avviser smuss og vesker.

Bruk et dukunderlag og oppdekkingen står bunnsolid.

Str. 140 x 280 cm


Vis mer
Vis mindre
Se også
DAMAVASK
DAMAVASK NOK 180,00
Info/kjøp
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.