Velg språk
Bordløper
Farge

Bordløper

Bruk bordløperen til å formidle en historie og til å slå an stemningen. Det er noe elegant over det langstrakte tekstil-stykket, som i all sin enkelhet indbyr til mangfoldige oppdekninger.

En bordløper er flott som dekorasjon og samlingspunkt på langs av bordet. Den fungerer også perfekt til en mer formell oppdekning oppå en duk, der det kan lekes med fargespill, struktur og linjer. Du kan benytte løpere til å fremeve et vakkert spisebord og dekke opp med kuverter overfor hverandre. To og to i skjønn harmoni. Eller bare en enkel bordløper til en romantisk frokost, lunsj eller middag.

Les mer om bordloeper

Ofte utspringer de eksklusive bordløperene fra Georg Jensen Damask fra dukene som gjennom tiden har vist seg spesielt populære og klassiske i sitt uttryk. Dermed kan du velge å sette sammen duk og løper til en rolig helhet eller blande flere mønstre og farger med et unikt uttrykk som resultat.
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.