• 60 dagers bytterett
  • Fri frakt v. kjøp over 600 NOK
  • Ingen tollgebyr
  • Norsk returadresse
Choose language
Cecilie Manz
Produkter
Temaer

Cecilie Manz

Cecilie Manz (f. 1972) er utdannet fra Danmarks Designskole i 1997. Etter supplerende studier på University of Art and Design i Helsinki etablerte Cecilie Manz sitt eget studie i København i 1998. Her jobber hun hovedsakelig med design av produkter til hjemmet, som glass, møbler, lamper og tekstiler.

Les mer om designer Cecilie Manz

Cecilie Manz’ avtrykk på den danske designtradisjon er markant, og hun har mottatt en rekke designpriser for arbeidet sitt.
På sin egen tegnestue prøver Cecilie Manz hele tiden å gjenfortelle og utfordre den danske designtradisjonen, der kvalitet og detaljert materialvalg står i høysetet.
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.