• 60 dagers bytterett
  • Fri frakt v. kjøp over 600 NOK
  • Ingen tollgebyr
  • Norsk returadresse
Choose language
Christine Raundahl
Produkter

Christine Raundahl

Med sin enkle stil har Christine Raundahl en sikker plass i GEORG JENSEN DAMASK-kolleksjonen. Det tidløse kjøkkenhåndkleet ÆGYPTEN har blitt utgitt i flere fargenyanser siden det ble lansert. Christine Raundahl har sin designutdannelse fra blant annet Designskolen i Kolding, og arbeidet hennes spenner over både vev og trykk.

Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.