Choose language
CLOVER sengetøy Rye
Før musen over bildet for å zoome
CLOVER sengetøy Rye
CLOVER sengetøy Rye

CLOVER sengetøy Rye

Før NOK 1 670,00
NOK 835,00
Spar NOK 835,00   På lager
Antall
50%
Design Rikke Hagen

Eksklusivt sengetøy i et design med respekt for historien. En vakker, hvit kløverblomst pryder CLOVER-sengetøyet. Den vekkes til liv gjennom en elegant lek med prikker, som favner både fortiden og det moderne.

Designer Rikke Hagen har hentet inspirasjon fra de hullkortene vi tidligere brukte i tradisjonelle veveprosesser. Hullkortene ligner mye på nåtidens piksler, og designet og vevingen av sengetøyet lar kløverne blomstre i møte mellom den moderne, digitale verden og det gamle håndverket.

I fargen Rye fremstår det enkle motivet skapet av prikker og piksler som nedtonet og harmonisk. De dempede fargene bidrar til et soverom hvor sjelen kan finne ro. Et laken fra Georg Jensen Damask i en solid lerretvev kompletterer uttrykket.

MERK! Dyne- og putetrekk kjøpes separat ved å velge ønsket størrelseOm sengetøy:
  • Vevd av 100% egyptisk, kjemmet bomull

  • Vaskes ved 60°C. Hvitt sengetøy tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler at du folder produktet helt ut før vask og at du unngår overfylling av maskinen. Produktet strekkes lett etter vask.

  • Sengetøyet tåler å tørketromles, men vi anbefaler at det tørkes hengende, da dette gir et glattere resultat og er bedre for miljøet.

  • De første gangene du vasker sengetøyet ditt, vil du kanskje oppleve at det krøller litt, men det blir glattere i bruk når fibrene har blitt bearbeidet.

  • Ønskes et glatt og blankt uttrykk anbefaler vi at du stryker sengetøyet.
Vis mer
Vis mindre
Mest populære
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.