Velg språk
COLOURBLOCK oppvaskhåndklær Winetasting
Før musen over bildet for å zoome
COLOURBLOCK oppvaskhåndklær Winetasting
COLOURBLOCK oppvaskhåndklær Winetasting

COLOURBLOCK oppvaskhåndklær Winetasting

NOK 160,00
   På lager
Antall
Et elegant oppvaskhåndkle med en moderne og enkel estetikk. Vevd i en kraftig lin- og bomullskombinasjon, som gir optimale tørkeegenskaper.

COLOURBLOCK-oppvaskhåndkle er designet av vårt eget designteam. Den har fokus på funksjonalitet, kvalitet og skjønnhet. Dette er egenskaper og verdier som har fulgt Georg Jensen Damask gjennom århundrer. De fargede feltene er nøye avstemt i nyanser som kompletterer hverandre, samtidig som de på elegant måte vever seg inn i kolleksjonens øvrige design og fargevalg.

Fargen Winetasting lar fargefeltene få karakter og substans, ved bruk av nyanser i Bordeaux og rosa. Sofistikert i snekkerkjøkkenet, og et feminint fargeinnslag i det mer minimalistiske kjøkken.

Se også matchende kjøkkenhåndkle og kjøkkenklut.

Str. 50 x 80 cm


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.