Velg språk
COLOURS oppvaskhåndklær Jet Black
Før musen over bildet for å zoome
COLOURS oppvaskhåndklær Jet Black
COLOURS oppvaskhåndklær Jet Black
COLOURS oppvaskhåndklær Jet Black

COLOURS oppvaskhåndklær Jet Black

NOK 190,00
   På lager
Antall
Et vakkert oppvaskhåndkle med en elegant tolkning av de klassiske kjøkkenrutene i svart med et snev av grått. Vevd i en kraftig lin- og bomullsblanding som gir optimale tørkeegenskaper.

I fargen Jet Black fås oppvaskhåndkleet i en lenge etterspurt svart variant, som er helt spesiell. Den tidløse gråsvarte fargeskalaen gir oppvaskhåndkleet en gjennomført klassisk fremtoning med like deler eleganse, dybde og raffinement, som kler alt fra sommerkjøkkenet til mer minimalistisk interiør. En flott ny rutete klassiker på kjøkkenet.

COLOURS-oppvaskhåndkleet er laget av vårt eget designteam med fokus på funksjonalitet, kvalitet og skjønnhet. Egenskaper og verdier som har fulgt Georg Jensen Damask gjennom århundrer. Det rutete mønsteret skapes gjennom de vakre fargefeltene, som samtidig understreker selve vevningens kvalitet og karakter.

Størrelsen på oppvaskhåndkleet er 50 x 80 cm.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.