Velg språk
COLOURS oppvaskhåndkle Navy Blue
Før musen over bildet for å zoome
COLOURS oppvaskhåndkle Navy Blue
COLOURS oppvaskhåndkle Navy Blue

COLOURS oppvaskhåndkle Navy Blue

NOK 190,00
   På lager
Antall
Et tidløst oppvaskhåndkle med en elegant fortolkning av de klassiske kjøkkenrutene i stilfull blått og et streif av valnøtt. Vevd i en kraftig kombinasjon av lin og bomull, som gir optimale tørkeegenskaper.

I fargen Navy Blue har oppvaskhåndkleet et gjennomført klassisk uttrykk med sine blå fargenyanser som er så vakre på det nordiske kjøkkenet og bidrar med både dybde og raffinement. En flott ny rutet klassiker på kjøkkenet.

COLOURS-oppvaskhåndkleet er designet av vårt eget designteam med fokus på funksjonalitet, kvalitet og skjønnhet. Egenskaper og verdier som har fulgt Georg Jensen Damask gjennom århundrer. Det rutete mønsteret skapes gjennom de vakre fargefeltene som samtidig understreker selve vevningens kvalitet og karakter.

Se også matchende kjøkkenhåndkle og kjøkkenklut.

Størrelsen på oppvaskhåndkleet er 50 x 80 cm.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.