Velg språk
COMET-oppvaskhåndklær Walnut
Før musen over bildet for å zoome
COMET-oppvaskhåndklær Walnut
COMET-oppvaskhåndklær Walnut
COMET-oppvaskhåndklær Walnut
COMET-oppvaskhåndklær Walnut

COMET-oppvaskhåndklær Walnut

NOK 160,00
   På lager
Antall
Klassisk oppvaskhåndkle i en vakker brun farge og tidløst såvel som elegant stripete design fra arkivene. Kombinasjonen av lin og bomull gir en fantastisk tørkeevne, som er uunnværlig på kjøkkenet.

I fargen Walnut går farge og design opp i en høyere enhet. Oppvaskhåndkleet har et gjennomført klassisk uttrykk med sine varme brune nyanser kombinert med hvite og blå striper, som aldri går av moten. Vakker i selskap med naturmaterialer som tre, granitt og marmor såvel som i et tidløst hvitt kjøkken.

COMET-designet er skapt i 1979 av vever og tekstilingeniør Bent Georg Jensen, som i mange år som leder for Georg Jensen Damask også var drivkraften i designutviklingen. Det grafiske mønsteret tar utgangspunkt i en klassisk stripe som går som en rød tråd gjennom damaskkolleksjonen og finnes i forskjellige fortolkninger. Her i en utgave hvor bredden på de vertikale blå og hvite stripene veksler og sammen med vevningen skaper en vakker dynamikk i designet.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.