Choose language
Culti
Produkter
Designere

Culti

La deg forføre av de originale, eksklusive duftene fra Culti Milano, som er blant ledende merker innenfor dufter til hjemmet.

Når de lette duftene fra Culti Milano møter Georg Jensen Damasks myke kvalitetstekstiler, skaper de sammen en varm og imøtekommende atmosfære. Duftene er like anvendelige i stuen som på badet eller på soverommet med deres streif av italiensk luksus.

Grunnleggeren av Culti Milano – Alessandro Agrati – er interiørdesigner med en dyp fornemmelse for stemninger. På nittitallet førte denne evnen han til skapelsen av et ikonisk produkt, duftdiffuseren, en duftolje som sprer en diskret duft i rommet via rattanpinner. Siden har flere produkter kommet til, blant annet duftspray. Culti Milano arbeider med originalitet, sanselighet og med kvalitet for øye i deres duftkomposisjoner og kombinerer innholdet med sofistikerte flakonger og elegant innpakning.

Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.