Choose language
DAISY damaskduk Fennel
Før musen over bildet for å zoome
DAISY damaskduk Fennel
DAISY damaskduk Fennel
DAISY damaskduk Fennel
DAISY damaskduk Fennel

DAISY damaskduk Fennel

Før NOK 1 670,00
NOK 1 002,00
Spar NOK 668,00


   På lager
Antall
40%
Design: Lisbeth Bennedsen

Motivet, sammen med den høye kvaliteten, gjør DAISY til en tidløs klassiker. Damaskduken prydes av en fin og idyllisk blomstereng, og de små margueritterne sitt lette og grafiske uttrykk fremkaller varme minner om solrike dager.

DAISY ble opprinnelig designet av den danske veveren og tekstildesigneren Lisbeth Bennedsen på åttitallet. Arkivet vårt er fullt av vakre tekstildesign med tidløs appell, og DAISY er funnet frem på ny for å fortelle sin blomstrende historie.

DAISY damaskduk fås også som bordløper, spisebrikker og matchende servietter.Om damaskduker:
  • Vevd av 100% egyptisk, dobbeltvunnet, kjemmet bomull

  • Vaskes ved 60°C. Hvite damaskduker tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler at du folder produktet helt ut før vask og at du unngår overfylling av maskinen. Produktet strekkes lett etter vask. Vi anbefaler at dukene tørkes hengende, da dette gir et glatt resultat og er bedre for miljøet.

  • Husk å følge vaskeanvisningen. Vask ved 60 °C får bomullsfibrene til å åpnes, så duken blir helt ren. Mange tror de skåner duken ved å vaske ved 40 °C, men produktene er laget til å tåle høy temperatur.

  • Valg av størrelse på duken avhenger av hvor mye nedheng du ønsker. Vi anbefaler 20-30 cm på sidene og endene av bordet for at duken skal få penest fall. Har du eksempelvis et bord på 1 x 2 meter anbefaler vi størrelsen 140 x 240 cm.
Vis mer
Vis mindre
Se også
DAISY damaskduk Drizzle
DAISY damaskduk Drizzle Før NOK 1 670,00
NOK 1 002,00
Info/kjøp
Mest populære
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.