Choose language
DAISY spisebrikker Sunbeam
Før musen over bildet for å zoome
DAISY spisebrikker Sunbeam
DAISY spisebrikker Sunbeam

DAISY spisebrikker Sunbeam

NOK 220,00
Pris pr. stk.. v/1 stk.: NOK 220,00
Pris pr. stk.. v/4 stk.: NOK 190,00
Design Lisbeth Bennedsen

Motivet og den høye kvaliteten gjør DAISY til en tidløs klassiker. Spisebrikken i damask er utsmykket med en fint og idyllisk blomster-flora. De små margerittenes lette, grafisk uttrykk får frem varme minner om solfulle dager.

DAISY ble opprinnelig designet av den danske veveren og tekstildesigneren Lisbeth Bennedsen på 1980-tallet. Arkivet vårt er fult av vakre tekstildesign med tidløs appell. DAISY er hentet frem for på ny kunne fortelle sin blomstrende historie.

Spisebrikkenes sartgule farge fører tankene til den første påskesolen, og designet gjør seg godt på påskebordet. Men den vil være like suksessfull og være et lysende solskinn også på våren og sommeren, gjerne også til hverdagsmåltidene i hagen. Matchende stoffservietter kompletterer uttrykket.

DAISY-designet fås også som damaskduk, bordløper og matchende servietter.

Str. 50 x 38 cmOm spisebrikker
  • Vevd av 100% egyptisk, dobbeltvundet kjemmet bomull.

  • Vaskes ved 60 °C.

Gode råd
  • Vi anbefaler at du folder produktet helt ut før vask og at du unngår overfylling av maskinen. Produktet strekkes lett etter vask.

  • Vi anbefaler at spisebrikken tørkes hengende, da dette gir et glattere resultat.

  • Husk å følge vaskanvisningen, da vask ved 60 °C får bomullsfibrene til å åpne seg og produktet blir helt rent. Mange tror de skåner spisebrikken ved å vaske ved 40 °C, men produkterne er laget til å tåle høy temperaturVis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.