Choose language
DANDELION damaskduk Plum
Før musen over bildet for å zoome
DANDELION damaskduk Plum
DANDELION damaskduk Plum

DANDELION damaskduk Plum

Før NOK 2 380,00
NOK 1 428,00
Spar NOK 952,00


   På lager
Antall
40%
Design John Becker

DANDELION ble opprinnelig designet av John Becker i 1972. Med den perfekte kombinasjonen av sirkel og kvadrat er det tidløse løvetannmotivet et av de mest forenklede av John Beckers damaskmønstre. Som fast designer for huset gjennom nesten tre årtier har John Becker mer enn noen annen satt sitt avtrykk på Georg Jensen Damasks kolleksjoner. DANDELION er ingen unntagelse.

Vis mer
Vis mindre
Mest populære
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.