Velg språk
Spisebrikker
Farge

Spisebrikker

Skap en uhøytidelig, men samtidig stemningsfull borddekning med spisebrikker, som har rot i dansk designtradisjon. Det er en svært enkel og lett måte å tilføre varme og personlighet på. Samtidig er spisebrikker perfekte til å skape harmoni til tallerkner, bestikk og glass, slik at hver enkel kuvert trer i karakter på hvert sitt vis.

Spisebrikker fra Georg Jensen Damask er like velegnet til hverdagens måltider, som til mer festlige anledninger der du gjerne vil gjøre noe spesielt ut av borddekningen. Den høye kvaliteten i materialene, vevingen og designet bidrar med en spesiell estetikk og får spisebrikkene til å skille seg ut.

Som oftest tar spisebrikkene utgangspunkt i de mest populære dukene i kolleksjonen. Til høytidene har vi tilføyd ennå flere klassiske mønster, som vil vekke glede år etter år.
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.