Velg språk
Diana Holstein
Farge

Diana Holstein

Diana Holstein (f. 1964) er utdannet grafisk designer fra Skolen for Brugskunst i 1989. Hun har blant annet arbeidet som designer for Tiffany & Co og Ralph Lauren i New York, samt Royal Copenhagen og Georg Jensen i Danmark.

Diana Holstein videreutdannet seg som smykkedesigner hos Institut for Ædelmetal i 2006, og har senere blitt et par sammen med Hanan Emquies, som også er smykkedesigner. I 2007 etablerte paret virksomheten Emquies-Holstein, med butikk og arbeidsverksted i indre København.

Diana Holstein er en av Danmarks dyktigste designere, og har ved flere tilfeller laget vakre design for Georg Jensen Damask. Diana Holstein har gjennom et helt spesielt samarbeid med Hennes Majestet Dronning Silvia av Sverige designet flere damaskduker. Bl.a. til den internasjonale speiderbevegelsen, The World Scout Foundation. Gjennom sitt arbeid for Georg Jensen Damask har Diana latt seg inspirere av gammel dreieteknikk, hvor dekorasjonene er begrenset til striper og ruter. Dette har ført til tidløse designklassikere som SQUARE, PLAZA og TANGENT.TANGENT sengetøy Slate
Før NOK 1 630,00
NOK 815,00
Spar NOK 815,00
Info / kjøp
No Dynetrekk, 140X200 Dynetrekk, 140X220 Dynetrekk, 200X200 DynetrekkNo Putetrekk, 50X70 Putetrekk
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.