Choose language
DOTS sengetøy Pearl grey
Før musen over bildet for å zoome

DOTS sengetøy Pearl grey

Før NOK 1 670,00
NOK 835,00
Spar NOK 835,00Antall
50%
Prikker er på en gang klassiske og humoristiske. De gir sammen med de sarte fargene og den myke, egyptiske bomullen et unikt og fint uttrykk som til tross for prikkenes levende og lekende karakter er svært rolig og velbalansert og derfor skaper en perfekt ramme som passer godt til soverommet.

MERK! Dyne- og putetrekk kjøpes separat ved å velge ønsket størrelseOm sengetøy:
  • Vevd av 100% egyptisk, kjemmet bomull

  • Vaskes ved 60°C. Hvitt sengetøy tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler at du folder produktet helt ut før vask og at du unngår overfylling av maskinen. Produktet strekkes lett etter vask.

  • Sengetøyet tåler å tørketromles, men vi anbefaler at det tørkes hengende, da dette gir et glattere resultat og er bedre for miljøet.

  • De første gangene du vasker sengetøyet ditt, vil du kanskje oppleve at det krøller litt, men det blir glattere i bruk når fibrene har blitt bearbeidet.

  • Ønskes et glatt og blankt uttrykk anbefaler vi at du stryker sengetøyet.Vis mer
Vis mindre
Se også
DAMAVASK
DAMAVASK NOK 180,00
Info/kjøp
BLOCK duk Opal Grey
BLOCK duk Opal Grey Før NOK 2 110,00
NOK 1 055,00
Info/kjøp
NORS oppvaskhandklær Sea Green
NORS oppvaskhandklær Sea Green Før NOK 190,00
NOK 114,00
Info/kjøp
NORS oppvaskhandklær Storm Grey
NORS oppvaskhandklær Storm Grey Før NOK 190,00
NOK 114,00
Info/kjøp
LINEN oppvaskhåndklær Blue Shadow
LINEN oppvaskhåndklær Blue Shadow Før NOK 190,00
NOK 114,00
Info/kjøp
Mest populære
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.