Velg språk
Dronning Silvias Påskeduk
Før musen over bildet for å zoome
Dronning Silvias Påskeduk
Dronning Silvias Påskeduk
Dronning Silvias Påskeduk
Dronning Silvias Påskeduk
Dronning Silvias Påskeduk
Dronning Silvias Påskeduk
Dronning Silvias Påskeduk
Dronning Silvias Påskeduk

Dronning Silvias Påskeduk

NOK 2 015,00


   På lager
Antall
For å støtte World Childhood Foundation og kampen mot overgrep mot barn har H.M. Dronning Silvia av Sverige besluttet seg for å låne bort designet fra sin personlige påskeduk, som ble vevd i anledning av hennes 60-årsdag. Duken har med sitt elegante design vakt glede hos den svenske kongefamilien gjennom mange år.

Dronning Silvias Påskeduk er designet av H.M. Dronning Silvia i samarbeid med den danske designeren Diana Holstein, som også har jobbet for blant annet Ralph Lauren, Tiffany & Co. og Royal Copenhagen. Duken er damaskvevd i 100 % egyptisk bomull og måler 140 x 250 cm.

Georg Jensen Damask er stolte av å kunne støtte World Childhood Foundation ved å veve og selge duken. For hver solgte duk går det ubeskåret NOK 950 til fondets prosjekter.

Sammen med duken mottar du et Childhood-armbånd som en takk og et symbol på din støtte til utsatte barn og organisasjonen. Dronning Silvias Påskeduk kan fås i fargene White og Yellow.

Bemærk, på grunn av donasjonen til World Childhood Foundation er det ingen rabatt på Dronning Silvias PåskedukVis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.