Velg språk
EGYPT kjøkkenhåndklær  Dusty Lavender
Før musen over bildet for å zoome
EGYPT kjøkkenhåndklær  Dusty Lavender
EGYPT kjøkkenhåndklær  Dusty Lavender

EGYPT kjøkkenhåndklær Dusty Lavender

NOK 160,00
   På lager
Antall
Design: Christine Raundahl

Det tidløse, lavendelfargede kjøkkenhåndkleet er i myk egyptisk bomull av høyeste kvalitet, som sikrer en fantastisk tørkeevne. Et kjøkkenhåndkle er luksuriøs funksjonalitet på kjøkkenet, hvor det skaper en elegant helhet sammen med oppvaskhåndklær og lekkert kjøkkenutstyr.  

I fargen Dusty Lavender bidrar kjøkkenhåndkleet med et mykt lilla fargestreif som vil kle både landkjøkkenet, snekkerkjøkkenet og mer minimalistiske innredninger med sin referanse til lysende lavendelmarker under sørlige himmelstrøk. Fargen er rik på fransk letthet og langsomhet som motvekt til en travel hverdag.

Bak designet står Christine Raundahl som arbeider med både trykk og veving. Med EGYPT har hun skapt et vakkert vevd mønster som i uttrykk og enkelhet harmonerer med kolleksjonen av oppvaskhåndklær, men også er vakkert på egen hånd. Siden lanseringen er kjøkkenhåndkleet med samme størrelse som et oppvaskhåndkle blitt en klassiker som jevnlig tilpasses fargeskalaen i kolleksjonen.

Kjøkkenhåndkle måler 50 x 80 cmOm kjøkkenhåndklær:
  • Vevd av 100% bomull

  • Vaskes ved 60°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler at du folder produktet helt ut innen vask, og at du unngår overfylling av maskinen. Produktet strekkes lett etter vask.

  • Produktet tåler å tørketromles, men vi anbefaler at det tørkes hengende, da det gir et glattere resultat og er mere miljøvennlig.Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.