Velg språk
EGYPT kjøkkenhåndklær Walnut
Før musen over bildet for å zoome
EGYPT kjøkkenhåndklær Walnut
EGYPT kjøkkenhåndklær Walnut

EGYPT kjøkkenhåndklær Walnut

NOK 160,00
   På lager
Antall
Det tidløse kjøkkenhåndkleet er vevd i myk egyptisk bomull av høyeste kvalitet, noe som sikrer en suveren tørkeevne. Kjøkkenhåndkleet har en fin brunfarge og er luksuriøs funksjonalitet på kjøkkenet, der det skaper en elegant helhet sammen med oppvaskhåndklær og vakkert servise.  

I fargen Walnut har kjøkkenhåndkleet en vakker brun nyanse som er mild og beroligende for øyet. Det valnøttfargede kjøkkenhåndkleet kler alle årstider og stiler, fra landkjøkkenet til det stilrene hvite kjøkkenet, og er lett å kombinere med favorittfargen.

Bak designet står Christine Raundahl, som jobber med både trykk og vevning. Med EGYPT har hun skapt et vakkert vevd mønster som i uttrykk og enkelhet harmonerer med kolleksjonen av oppvaskhåndklær, men som også er dekorativt i seg selv. Siden lanseringen har kjøkkenhåndkleet med samme størrelse som et oppvaskhåndkle blitt en klassiker som løpende tilpasses fargeskalaen i kolleksjonen.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.