Velg språk
EGYPT kjøkkenhåndklær Flint
Før musen over bildet for å zoome
EGYPT kjøkkenhåndklær Flint
EGYPT kjøkkenhåndklær Flint
EGYPT kjøkkenhåndklær Flint

EGYPT kjøkkenhåndklær Flint

NOK 160,00
   På lager
Antall
Design Christine Raundahl

Det tidløse kjøkkenhåndkleet er i myk egyptisk bomull av høyeste kvalitet, som sikrer en fantastisk tørkeevne. Et kjøkkenhåndkle er en luksuriøs funksjonalitet i kjøkkenet, hvor det skaper en elegant helhet sammen med oppvaskhåndklær og lekre kokekar.  

Bak designet står Christine Raundahl, som arbeider med både trykk og veving. Med EGYPT har hun skapt et vakkert vevd mønster, som med sitt uttrykk og enkelthet harmonerer med kolleksjonen av oppvaskhåndklær. Samtidig er den vakker alene. Lanseringen av kjøkkenhåndkleet med samme størrelse som oppvaskhåndkle ble en klassiker. Den tilpasses hele tiden etter fargeskalaen i kolleksjonen.

I fargen Flint fås et elegant mørkegrått kjøkkenhåndkle, som er både praktisk og elegant i kjøkkenet. Et klassisk fargevalg.

Til EGYPT Kjøkkenhåndkle i fargen Flint, fargemessig matcher ARNE JACOBSEN Light Grey Oppvaskhandkle, BECKER Flint Oppvaskhandkle og ABILD Flint Oppvaskhandkle.

Kjøkkenhåndkle måler 50 x 80 cm

Se også matchende oppvaskhåndkleher


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.