Velg språk
EGYPT kjøkkenhåndklær Deep Blue
Før musen over bildet for å zoome
EGYPT kjøkkenhåndklær Deep Blue
EGYPT kjøkkenhåndklær Deep Blue
EGYPT kjøkkenhåndklær Deep Blue

EGYPT kjøkkenhåndklær Deep Blue

NOK 160,00
   På lager
Antall
Design Christine Raundahl

Det tidløse kjøkkenhåndkleet er i myk egyptisk bomull av høyeste kvalitet, som sikrer en fantastisk tørkeevne. Et kjøkkenhåndkle er en luksuriøs funksjonalitet i kjøkkenet, hvor det skaper en elegant helhet sammen med oppvaskhåndklær og lekre kokekar.  

Bak designet står Christine Raundahl, som arbeider med både trykk og veving. Med EGYPT har hun skapt et vakkert vevd mønster, som med sitt uttrykk og enkelthet harmonerer med kolleksjonen av oppvaskhåndklær. Samtidig er den vakker alene. Lanseringen av kjøkkenhåndkleet med samme størrelse som oppvaskhåndkle ble en klassiker. Den tilpasses hele tiden etter fargeskalaen i kolleksjonen.

I mørkeblå inngår kjøkkenhåndkleet i en sterk tradisjon, hvor blå til alle tider har prydet kjøkkener. Like praktisk som et elegant og klassisk fargevalg.

Til EGYPT Kjøkkenhåndkle i fargen Deep Blue, fargemessig matcher  ARNE JACOBSEN Dark Blue Oppvaskhandkle, BECKER Deep Blue Oppvaskhandkle og ABILD Deep Blue Oppvaskhandkle.

Kjøkkenhåndkle måler 50 x 80 cm.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.