EN SPESIELL STEMNING SPRER SEG

Jul 2021
EN SPESIELL STEMNING SPRER SEG

Julen betyr tid for nærvær og hyggelige stunder rundt et veldekket bord. Årets nye julefarge trekker trådene tilbake i tiden og skaper en helt spesiell stemning.

Julen nærmer seg, og det er på tide å samles med sine kjære. Julekolleksjonen har vi ventet på lenge, og den byr på helt spesielle nyheter til den forestående høytiden.

Den gjennomgående fargen i årets julekolleksjon er den dypgrønne nyansen København. Den nye fargen er inspirert av hovedstadens historiske porter og benker, og den leder tankene mot jul som i gamle dager. Den grønne nyansen er vakker i sammenheng med de andre klassiske julefargene.

Vår ikoniske juleduk og damaskvevde servietter har blitt en uunnværlig del av høytiden for mange familier. Dette er vevde tekstiler man vokser opp med og gir videre til neste generasjon.  

I år lanserer vi juleduken samt andre utvalgte designs i fargen København. Nyansen gir våre vevde tekstiler et helt spesielt uttrykk, som danner en flott ramme rundt juletreet og det dekkede julebordet med vakkert servise, pynt og blomster.
BORDET
Den damaskvevde juleduken er et av de mest kjente designene i kolleksjonen vår, og i mange hjem er det en viktig del av tradisjonene rundt høytiden at JULEDUKEN samler hele familien rundt bordet. Duken lanseres i år i fargen København, som får det fine hjertemønsteret til å tre frem på vakreste vis. Vevde servietter i både lin og bomull, samt bordløpere og spisebrikker i fargen København er også nyheter i julekolleksjonen.

KJØKKENET
Det klassiske damaskvevde oppvaskhåndkleet med motiv av flettede hjerter bringer julestemningen inn i kjøkkenet. Oppvaskhåndkleet er vevd av 50 % bomull og 50 % lin, noe som betyr at tekstilet ikke bare er vakkert, men også praktisk med en perfekt sugeevne.

JULETRETEPPER
Et juletreteppe danner et vakkert underlag for treet med pynt, lys og vakkert innpakkede gaver. Denne julen lanserer vi det nye og enkle designet, PLAIN, som er et rundt lerretsvevd juletreteppe i 100 % bomull. Teppet finnes i de tre nyansene København, Archive og Dark Grey. Vårt klassiske åttekantede juletreteppe med hjertemotivet fra JULEDUKEN kommer i år i fargen København.

Julekolleksjonen lander løpende i nettbutikken. Hold øye med nyhetsbrevet vårt, og følg oss på Instagram og Facebook.
"Nyansen gir våre vevde tekstiler et helt spesielt uttrykk, som danner en flott ramme rundt juletreet og det dekkede julebordet med vakkert servise, pynt og blomster."