Velg språk
ENGESVIK by hand bordløper Blue Abyss
Før musen over bildet for å zoome
ENGESVIK by hand bordløper Blue Abyss
ENGESVIK by hand bordløper Blue Abyss
ENGESVIK by hand bordløper Blue Abyss

ENGESVIK by hand bordløper Blue Abyss

NOK 620,00


   På lager
Antall
Design Andreas Engesvik

Det elegante håndtegnede designet gjør ENGESVIK by hand til en unik bordløper i damask, hvor håndverket fremgår i hver eneste tråd.

Bak designet står den norske designeren Andras Engesvik. Det håndtegnede mønsteret hyller tanken om et enkelt liv, og er skapt i tett samarbeid med Georg Jensen Damask. Strekene er vevd inn i bordløperen med en tråd som er en anelse lysere enn den blå bakgrunnsfargen. Selve vevingen er en komplisert affære, siden trykket fra blyanten skal etterlignes gjennom veven. Resultatet er et mønster med en grafisk letthet og en iboende menneskelighet.

I fargen Blue Abyss får bordløperen et eksklusivt og dramatisk uttrykk, når edelt håndverk og unike streker forenes i de noble mørkeblå fargetonene. Stoffservietter i kontrastfarge understreker et personlig uttrykk.

ENGESVIK by hand-designet fås også som duk og spisebrikke.

Les om etterbehandling av ENGESVIK-produkter

MERK! Angitte mål er mål etter vask.


Vis mer
Vis mindre
Se også
DAMAVASK
DAMAVASK NOK 180,00
Info/kjøp
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.