Velg språk
ENGESVIK by hand damaskduk Blue Abyss
Før musen over bildet for å zoome
ENGESVIK by hand damaskduk Blue Abyss
ENGESVIK by hand damaskduk Blue Abyss
ENGESVIK by hand damaskduk Blue Abyss
ENGESVIK by hand damaskduk Blue Abyss

ENGESVIK by hand damaskduk Blue Abyss

NOK 1 760,00


   På lager
Antall
Design: Andreas Engesvik

Den elegante håndtegnede streken gjør ENGESVIK by hand til en unik damaskduk, der håndverket trer tydelig frem.

Bak designet står den norske designeren Andreas Engesvik. Mønsteret på duken er håndtegnet, det hyller tanken om det enkle livet, og er skapt i tett samarbeid med Georg Jensen Damask. Strekene er vevd inn i duken med en tråd som er en anelse lysere enn den blå bunnfargen. Selve vevningen er en komplisert affære, når den håndtegnede streken med ujevnt trykk fra blyanten skal etterlignes av veven. Resultatet er et mønster med en grafisk letthet og iboende menneskelighet.

I fargen Blue Abyss får damaskduken et eksklusivt og dramatisk uttrykk når edelt håndverk og unike streker forenes i de noble mørkeblå fargetonene. stoffservietter i en kontrastfarge vil understeke det personlige uttrykket.

ENGESVIK by hand finnes også som bordløper og spisebrikke.

Les om etterbehandling av ENGESVIK by hand damaskduk

MERK! Angitte mål er mål etter vask.


Vis mer
Vis mindre
Se også
DAMAWASH
DAMAWASH NOK 180,00
Info/kjøp
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.