Velg språk

Er du blogger?

Hos Georg Jensen Damask setter vi utrolig stor pris på bloggere som skriver om sine erfaringer og meninger om forskjellige produkter innen livsstilsbransjen.

Vi samarbeider allerede med flere forskjellige blogger, nettsider og Facebook-sider, og sender dem varer som interesserer dem. De har deretter mulighet for å skrive sin personlige og ærlige mening om produktet og/eller love det ut i en konkurranse.

Kom i gang


Vi er alltid på utkikk etter nye spennende samarbeid, men før du kan motta varer fra oss, er det viktig at vi kjenner til forskjellige forhold om deg og din blogg, hjemmeside, Instagram eller Facebook-side.

Vi vil gjerne ha denne informasjonen om siden din:

• Hovedtema
• Omtrentlig antall besøkende per måned
• Hvor lenge har du blogget/vært i gang?
• En lenke til siden din

Kontakt oss på apo@damask.dk
Vi vurderer fra gang til gang om et samarbeid er relevant, og hvor mange produkter vi kan gi bort. Vi kan ikke garantere at vi vil samarbeide med alle som kontakter oss.
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.