Velg språk
FACET baby- og juniorsengetøy Powder Blue
Før musen over bildet for å zoome
FACET baby- og juniorsengetøy Powder Blue
FACET baby- og juniorsengetøy Powder Blue

FACET baby- og juniorsengetøy Powder Blue

NOK 710,00


   På lager
Antall
Design Jette Nevers

Raffinert baby- og juniorsengetøy med et klassisk, luksuriøst uttrykk. Ren hverdagsluksus til de minste. Facetmønsterets enkle geometriske former og regelmessighet skaper en spesiell ro og harmoni. Den egyptiske bomullen er myk og behagelig mot sensitiv hud.  

FACET er designet på 1980-tallet av tekstilkunstner Jette Nevers. Hun står bak flere geometriske tekstilmønstre for Georg Jensen Damask. Med sin innsikt i veveteknikk har hun skapt et hyllet design, hvor damaskvevingen utnyttes for å skape et elegant skyggespill i facetmønsteret.

Den vidunderlige Powder Blue-fargen svøper baby og junior i himmelens farger. Myke og dempede blånyanser, som tilfører liv og en mild nordisk følelse til barnerommet. Et baby- og juniorlaken fra Georg Jensen Damask i en solid lerretvev kompletterer uttrykket.

FACET-designet fås også til voksne.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.