Choose language
FACET sengetøy Jade Green
Før musen over bildet for å zoome
FACET sengetøy Jade Green
FACET sengetøy Jade Green
FACET sengetøy Jade Green

FACET sengetøy Jade Green

NOK 1 630,00   På lager
Antall
Raffinert sengetøy i den vakreste grønne fargen med et klassisk, luksuriøst uttrykk. Fasettmønsterets enkle geometriske former og regelmessighet skaper en spesiell ro og harmoni, som sammen med den høye kvaliteten gjør sengetøyet til rent velvære for deg.

I fargen Jade Green har sengetøyet en jadegrønn fargetone som lyser mykt opp i soverommet og tar vårens livskraft med inn i sommeren og videre til høst og vinter. Med ekstra putetrekk i noen av FACET-kolleksjonens andre farger kan du understreke en eksklusiv hotellstemning.

FACET er designet på 1980-tallet av tekstilkunstneren Jette Nevers, som står bak flere geometriske tekstilmønstre for Georg Jensen Damask. Med sin innsikt i veveteknikk har hun skapt et fetert design, hvor damaskvevingen utnyttes til å skape et elegant skyggespill i fasettmønsteret.

FACET-sengetøyet finnes i flere klassiske farger, inkludert også til baby og junior. Et laken fra Georg Jensen Damask i en solid lerretsvevning gjør uttrykket fullkomment.

MERK! Dyne- og putetrekk kjøpes separat ved å velge ønsket størrelseOm sengetøy:
  • Vevd av 100% egyptisk, kjemmet bomull

  • Vaskes ved 60°C. Hvitt sengetøy tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler at du folder produktet helt ut før vask og at du unngår overfylling av maskinen. Produktet strekkes lett etter vask.

  • Sengetøyet tåler å tørketromles, men vi anbefaler at det tørkes hengende, da dette gir et glattere resultat og er bedre for miljøet.

  • De første gangene du vasker sengetøyet ditt, vil du kanskje oppleve at det krøller litt, men det blir glattere i bruk når fibrene har blitt bearbeidet.

  • Ønskes et glatt og blankt uttrykk anbefaler vi at du stryker sengetøyet.Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.