Velg språk
Fars dag
Farge

Fars dag

Overrask med en nøye utvalgt gave på Fars dag. Denne dagen er kjærlighet og omtanke i fokus, så gaven må gjerne være av typen som både gleder og holder lenge.

Myke tekstiler kan også være maskuline. Finn inspirasjon i Georg Jensen Damask kolleksjonens rene, enkle linjer og ikke minst høye kvalitet og funksjonalitet – et viktig parameter for mange menn og fedre. Gaven kan være et lekkert frottehåndkle eller en eksklusiv kimono i ypperste kvalitet, som tilføyer hverdagens rutiner et streif av luksus. På den måten vil gaven til Fars dag bli verdsatt hver eneste dag.

Å gi gaver innebærer både forventning og glede, men selve innpakningen er også en del av gaven. Du kan naturligvis velge å få farsdagsgaven din vakkert pakket i vår spesialdesignede gaveinnpakning som oser av eksklusivitet.

Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.