Velg språk
FINNSDÓTTIR Damaskduk North Atlantic
Før musen over bildet for å zoome
FINNSDÓTTIR Damaskduk North Atlantic
FINNSDÓTTIR Damaskduk North Atlantic
FINNSDÓTTIR Damaskduk North Atlantic
FINNSDÓTTIR Damaskduk North Atlantic

FINNSDÓTTIR Damaskduk North Atlantic

NOK 2 150,00


   På lager
Antall
Design: Thora Finnsdóttir

Den grønne FINNSDÓTTIR-juleduken er i en moderne strek med stjernen som stemningsskapende designelement. Duken har en flekkavvisende overflate, noe som kan være fordelaktig ved julens måltider, og den er så elegant at den raskt blir uunnværlig på julebordet i årene som kommer.

Den klassiske duken lanseres i et begrenset antall i fargen North Atlantic. Den vidunderlige fargen med referanser til eukalyptus, granbar og annet grønt i juletiden gjør sammen med de vakre stjernene FINNSDOTTIR-juleduken til et raffinert innslag i borddekkingen. Stilig og elegant til julens mange stunder ved bordet, der det grønne underlaget er vakkert sammen med julens fargeskala, fra tradisjonelle julefarger til en moderne og avdempet nordisk jul.

Bak designet står den dansk-islandske keramikeren Thora Finnsdottir. Hennes keramiske univers og unike formgivning har blitt transformert til vevnader i nært samarbeid med Georg Jensen Damask. Duken har et levende og lekende rutemønster, som puster nytt liv i det universelle stjernemotivet som hører julen til.

I tillegg finnes designet også som oppvaskhåndkle.


Vis mer
Vis mindre
Se også
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.