Velg språk
FINNSDÓTTIR damaskduk White
Før musen over bildet for å zoome
FINNSDÓTTIR damaskduk White
FINNSDÓTTIR damaskduk White
FINNSDÓTTIR damaskduk White
FINNSDÓTTIR damaskduk White

FINNSDÓTTIR damaskduk White

NOK 1 760,00


   På lager
Antall
Design Thora Finnsdottir

En klassisk juleduk i moderne strek, med stjernen som et stemningsskapende designelement. Duken har en smussavvisende overflate, som er perfekt ved julens måltider. Dens vesen er så elegant at den raskt blir uunnværlig på julebordet i årene som kommer.

Bak designet står den dansk-islandske keramikeren Thora Finnsdottir. Hennes keramiske univers og unike utforming er overført til veven i nært samarbeid med Georg Jensen Damask. Duken har et levende og lekent rutenett, som puster nytt liv i det universelle stjernemotivet som hører med til julen.

Den hvite FINNSDOTTIR-juleduken er en nyklassiker. Med sin enkle skjønnhet inviterer den estetikken til bords, og lar en mengde stjerner lyse opp. Et elegant underlag for en snøhvit oppdekning, og minst like fin i selskap med alle julens farger – både tradisjonelle og nye julefarger.  

FINNSDOTTIR-designet fås også som oppvaskhåndkle.

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.