Choose language
FINNSDÓTTIR kjøkkenpakke
Før musen over bildet for å zoome
FINNSDÓTTIR kjøkkenpakke
FINNSDÓTTIR kjøkkenpakke
FINNSDÓTTIR kjøkkenpakke
FINNSDÓTTIR kjøkkenpakke
FINNSDÓTTIR kjøkkenpakke
FINNSDÓTTIR kjøkkenpakke

FINNSDÓTTIR kjøkkenpakke

NOK 265,00


   På lager
Antall
Et like funksjonelt som vakkert sett, der stjernene kaster glans over kjøkkenet i den søte juletiden. Det tidløse kjøkkenhåndkleet og det vakre oppvaskhåndkleet med stjernemotiv inviterer estetikken og julen inn på kjøkkenet. EGYPT-kjøkkenhåndkleet i myk egyptisk bomull er vevd med samme tråd som du finner i FINNSDOTTIR-oppvaskhåndkleet i den kraftige lin- og bomullskombinasjonen. Begge utmerker seg med fantastiske tørkeegenskaper.

Julepakken inneholder:
1 stk. FINNSDOTTIR-oppvaskhåndkle og 1 stk. EGYPT-kjøkkenhåndkle
Velg mellom fargene Jade Green eller Dark Grey

Få kjøkkenpakken til:
Normalpris NOK 340.
Kampanjepris NOK 265

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.