Velg språk

POPULÆRE GAVER TIL DINE KUNDER OG MEDARBEIDERE

Design og håndverk i et halvt årtusen

Med Georg Jensen Damask i din gavekolleksjon kan du tilby kundene dine designtekstiler av høyeste kvalitet. Vi har designet en spesiell kolleksjon med firmagaver, hvor alle produktene er populære klassikere som passer inn i de fleste nordiske hjem.

Vi mener at kvalitet og omtanke er en del av et fullkomment design, og at den beste gaven er den som vil glede i mange år fremover. Vi leverer gavene våre vakkert innpakket, slik at gleden ved å gi og motta blir enda større.

Sammen med vår B2B-sjef setter dere sammen de produktene som passer aller best til akkurat deres kunder.

Trenger dere hjelp eller forslag kontaktes:

B2B-sjef
Tina Wercker Hansen
Direkte telefon: +45 76 33 36 40
E-post: twh@damask.dk

Vi har heldigvis mange fornøyde kunder, se eksempler her


Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.