Velg språk
FLECKED pledd Grey/Black
Før musen over bildet for å zoome
FLECKED pledd Grey/Black
FLECKED pledd Grey/Black
FLECKED pledd Grey/Black

FLECKED pledd Grey/Black

NOK 2 020,00
   På lager
Antall
Design Georg Jensen Damask

Et eksklusivt, mykt strikket pledd. Det skaper en avslappet stemning og et varmt uttrykk i rommet. Med sitt tosidede design og elegante grå og sorte farger, er det myke pleddet en klassisk skjønnhet.

Pleddet er designet av vårt eget designteam. Den har fokus på funksjonalitet, kvalitet og skjønnhet. Dette er egenskaper og verdier som har fulgt Georg Jensen Damask gjennom århundrer. FLECKED-designet er en del av en serie med puter og pledd, som kompletterer hverandre og innredningen på vakreste måte. Alle i strikk, men i hver sin unike struktur.

Kontrastene møtes på pleddets to sider. Grå møter svart. Mønsterstrikk møter glattstrikk, begge i en herlig kvalitet som varmer på kjølige dager og aftener. Pleddet er vakkert både i bruk som henslengt i sofaen, eller i en kurv i stuen.

FLECKED er strikket i 50 % ull og 50 % bomull. Pleddet måler 120 x 180 cm.

Se også matchende puter og pledd her

Vis mer
Vis mindre
Se også
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.