Velg språk

FORHANDLERE OG AGENTER

Vi prioriterer gjennom tett dialog å skape et godt og langt samarbeid med våre agenter og forhandlere, som raskt blir en del av Georg Jensen Damask familien. Vi sørger for grundig produkttrening og sikrer en tett og regelmessig kontakt – både personlig og via nyhetsbrev. Fellestrekket for de samarbeidspartnerne vi har i dag er at vi deler lidenskapen for godt håndverk og høy kvalitet.

Vi er spesielt kjent for:

•  Våre damaskvevde tekstiler i 100 % egyptisk bomull
•  Å produsere kvalitetstekstiler til alle husets rom
•  Å være en av Danmarks eldste designvirksomheter (1756)
•  Vår skandinaviske designfilosofi
•  Samarbeidet med noen av de beste designere, vevere og arkitekter som finnes
•  Tekstiler av høy kvalitet utviklet med tanke på funksjonalitet og lang levetid
•  Predikatet: Kongelig Hoffleverandør

Er du interessert i agentur eller forhandling av våre produkter, kontakt oss gjerne. Vi ser frem til å snakke mer med deg.

Kontakt

Line Krogh Petersen
VP Marketing and Sales
lkp@damask.dk

Hanne Hosbond
Key Account Manager
hho@damask.dk

Customer Service
Tlf: +45 7552 2700
gjd@damask.dk

Her kan du se noen av våre gode  samarbeidspartnere.
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.