Velg språk
Forklepakke
Før musen over bildet for å zoome
Forklepakke
Forklepakke

Forklepakke

NOK 400,00
   På lager
Antall
Skjem bort deg selv eller en du er glad i med hverdagsluksus som gjør seg ekstra godt på kjøkkenet. CROSSINGS forkleet i en kraftig lin- og bomullsblanding med Vibeke Rohlands moderne kjøkkenruter har et stilig uttrykk som vil passe inn i ethvert kjøkken. Sammen med de vaffelvevde LINEN oppvaskhåndklærne i 100 % lin, er dette en både elegant og praktisk pakke. En passende gave til ham eller henne som nyter å tilbringe tid på kjøkkenet eller ved grillen, og som samtidig setter pris på godt og funksjonelt design.

Pakken inneholder:
1 stk. CROSSINGS forkle
2 stk. LINEN oppvaskhåndklær

Normalpris 824 NOK
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.