Choose language
FROTTÉ MED INNVEVD NAVN
Før musen over bildet for å zoome
FROTTÉ MED INNVEVD NAVN
FROTTÉ MED INNVEVD NAVN
FROTTÉ MED INNVEVD NAVN

FROTTÉ MED INNVEVD NAVN

NOK 580,00
Tast inn ønsket navn i det hvite feltet. :
   På lager
Antall
I mange år har håndklærne våre med innvevd navn vært en suksess, og nå er vi glade for å kunne tilby de populære og personlige håndklærne i et nytt, stilrent design.

SQUARE ble designet av Bent Georg Jensen i 1970, dengang under navnet TERN. Nå lanseres SQUARE i en skifergrå fargekombinasjon som badehåndkle i størrelsen 75 x 150 cm. Håndkleet veier 610 g/m2 og er vevd i egyptisk bomull.

Dersom du skal rekke å få bestillingen din med på neste veving av SQUARE navnefrotté, så kjører vi en ny runde bestillinger til og med 31. januar 2019, med levering juni 2019.  

Tast inn ønsket navn i det hvite feltet. Om du vil bestille flere håndklær med flere navn, endrer du bare i antallet, og skiller navnene i navnefeltet med komma.

Du kan velge å få vevd personnavn eller kanskje navnet på båten din, huset ditt eller bedriften din? Navnet blir vevd med store bokstaver og kan maksimalt inneholde 14 bokstaver inkludert eventuelle mellomrom.

Vi gjør dog oppmerksom på at vi har en begrenset mengde til rådighet, så vi kan bli nødt til å stoppe å ta imot ordrer tidligere om kvoten fylles opp før fristen utløper. Vær oppmerksom på at vi hever beløpet fra kortet ditt umiddelbart etter du har lagt ordren din.Om damask-frotté:
  • Vevd av 100% egyptisk, dobbeltvundet, kjemmet bomuld.

  • Vaskes ved 60 °C. Hvite frottéprodukter tåler 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler du legger produktet i kaldt vann i ca 1 time og deretter vasker det ved 60°C. Dette vil få løkkene til å låse seg og minimere risikoen for tråd-uttrekk.

  • Opplever du på et tidspunkt trå-duttrekk, kan du bare klippe tråden av. Håndkleet er vevd så tett at det ikke vil rakne, men låse seg selv.

  • Ønskes bløte håndklær, anbefales tørketrumling.Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.