Velg språk
Farge

Gaveidé

Finn ideer til den perfekte gave til de mange små og store anledninger i løpet av året. Spesielle anledninger til å glede og overraske andre med kvalitet og lekre tekstiler.

Fødselsdager, bryllup eller dåp. I julen eller noen av de andre høytidene. Eller når mottageren minst venter det.

Der er et hav av muligheter i kolleksjonen fra Georg Jensen Damask, og med sitt høye nivå og gjennomførte kvalitet er de mer enn velegnet til gaver. Fra den lille utsøkte overraskelsen til den eksklusive gaven. For å hjelpe deg litt på vei, har vi funnet frem gaveforslag i forskjellige priskategorier, så det blir samsvar mellom gavebudsjettet og anledningen.

Å gi gaver innebærer både forventning og glede, men selve innpakningen er også en del av gaven. Du kan naturligvis velge å få gaven din vakkert pakket i vår spesialdesignede gaveinnpakning, som oser av eksklusivitet.

Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.