_Alt text

GAVEIDÉER

Til baby og junior

La barna få glede av kvalitet fra de er helt små. Georg Jensen Damask har myke tekstiler med diskrete motiver til både baby og junior.
Loungewear19
BARSELS- OG DÅPSGAVER

Gjør din pysjamas personlig

Les mer her

Georg Jensen Damask-kolleksjonen har også design som er tilpasset de minste. Gi en personlig gave og få barnets navn innvevd i vårt myke badehåndkle, eller få brodert personlige initialer på vår loungewear, som vil skape glede fremover.
935X900 177
BARSELS- OG DÅPSGAVER

Den personlige gaven

Les mer her

Gjør en gave personlig ved å få barnets navn innvevd i vårt myke badehåndkle. Håndklærne er vevd av 100 % bomull og fås i fargene Rosa og Grå. Om du ønsker det, kan du avslutte navnet med et hjerte, eller du kan skrive et årstall i stedet.
_Alt text

_Alt_text

Pent pakket inn

Georg Jensen Damask er myke gaver til hverdagen vevd av de beste materialer, og uansett om du kjøper oppvaskhåndklær til din bror, pyjamas til din mor eller håndklær til den du er glad i, pakker vi gaven pent inn. Bare husk å krysse av når du sjekker ut varene dine.

Barsels- og dåpsgaver

Georg Jensen Damask kolleksjonen byr også på design skreddersydd til de minste. Fra et lekkert badehåndkle med hette til eventyrlig sengetøy designet av billedkunstner Sonia Brandes, som har tolket flere av H.C. Andersens eventyr i sine papirklipp. Nå er Den Standhaftige Tinnsoldat foreviget av dyktige vevere i et design og en kvalitet som kan gå i arv og vekke like stor lykke i neste generasjon.

Har du et favoritsett eller forelsker deg i et spesielt mønster som ikke finnes i kolleksjonen som standard i baby- og juniorstørrelse, syr vi svært gjerne på bestilling. Til og med til de samme prisene som de eksisterende baby- og juniorsettene i sortimentet. Det er en naturlig del av servicen hos Georg Jensen Damask og åbner for en helt unik gave til barn, barnebarn og oldebarn.