_Alt text

BARSELS- OG DÅPSGAVER

En god start på livet

La barna få glede av kvalitet fra de er helt små. Både baby og junior vil nyte godt av å bli skjemt bort i de mykeste tekstiler, vakre mønster i beroligende farger.

935X900 041
BARSELS- OG DÅPSGAVER

Eventyrlystne design

Vi syr etter mål

Georg Jensen Damask kolleksjonen byr også på design skreddersydd til de minste. Fra et lekkert badehåndkle med hette til eventyrlig sengetøy designet av billedkunstner Sonia Brandes, som har tolket flere av H.C. Andersens eventyr i sine papirklipp. Nå er Den Standhaftige Tinnsoldat foreviget av dyktige vevere i et design og en kvalitet som kan gå i arv og vekke like stor lykke i neste generasjon. Har du et favoritsett eller forelsker deg i et spesielt mønster som ikke finnes i kolleksjonen som standard i baby- og juniorstørrelse, syr vi svært gjerne på bestilling. Til og med til de samme prisene som de eksisterende baby- og juniorsettene i sortimentet. Det er en naturlig del av servicen hos Georg Jensen Damask og åbner for en helt unik gave til barn, barnebarn og oldebarn.
_Alt text

Skjem bort den lille med

Myke frottéhåndklær
_Alt text

Skjem bort den lille med

Luksuriøst nattøy
_Alt_text

Vakkert innpakkede gaver

Marker livets store milepæler og spesielle merkedager med gaver som bringer glede hos mottakeren i mange år fremover. Vi vet at vakker innpakning er en viktig del av opplevelsen ved å gi en gave, og derfor bruker vi alltid tid på å pakke inn gavene dine nøye.