_Alt text

GAVER TIL HAM

Unn faren din på farsdagen

Overrask med en nøye utvalgt gave på farsdag. Denne dagen er kjærlighet og omtanke i fokus, så gaven må gjerne være av typen som både gleder og holder lenge.

Februar2
GAVER TIL HAM

For den kvalitetsbevisste faren

Les mer om vår gaveinnpakning

Myke tekstiler kan også være maskuline. Finn inspirasjon i Georg Jensen Damask kolleksjonens rene, enkle linjer og ikke minst høye kvalitet og funksjonalitet – et viktig parameter for mange menn og fedre. Gaven kan være et lekkert frottehåndkle eller en eksklusiv kimono i ypperste kvalitet, som tilføyer hverdagens rutiner et streif av luksus. På den måten vil gaven til Fars dag bli verdsatt hver eneste dag. Å gi gaver innebærer både forventning og glede, men selve innpakningen er også en del av gaven. Du kan naturligvis velge å få farsdagsgaven din vakkert pakket i vår spesialdesignede gaveinnpakning som oser av eksklusivitet.
_Alt text

Unn faren din med

Myke frottéhåndklær
_Alt text

Unn faren din med

Luksuriøse kjøkkentekstiler
_Alt_text

Vakkert innpakkede gaver

Marker livets store milepæler og spesielle merkedager med gaver som bringer glede hos mottakeren i mange år fremover. Vi vet at vakker innpakning er en viktig del av opplevelsen ved å gi en gave, og derfor bruker vi alltid tid på å pakke inn gavene dine nøye.