_Alt text

GAVER TIL HENNE

Skjem bort moren din på morsdagen

Gjør noe spesielt ut av gaven til morsdag. Denne dagen skal mamma overøses av omtanke og virkelig skjemmes bort, så hun må gjerne få en gave som gleder og holder lenge.

935X900 037
GAVER TIL HENNE

Til moren med sans for detaljer

Les mer om vår vakre gaveinnpakning

I kolleksjonen fra Georg Jensen Damask finnes mange muligheter for å finne en personlig gave til morsdag, alt etter om ønskene går på spaopplevelser og hverdagsluksus på badet, eller om moren med sans for detaljer og estetikk skal overraskes med vakre tekstiler i høyeste kvalitet. Det kunne være lekre håndklær, en eksklusiv kimono eller de fineste stoffservietter av den typen som ikke bare er fine til fest, men også kan pynte opp i hverdagen. Å gi gaver innebærer både forventning og glede, men selve innpakningen er også en del av gaven. Du kan naturligvis velge å få gaven til morsdag vakkert pakket i vår spesialdesignede gaveinnpakning, som oser av eksklusivitet.
_Alt text

Skjem bort moren din

Spa-opplevelser hjemme
_Alt text

Skjem bort moren din

Flotte kjøkkentekstiler
_Alt_text

Vakkert innpakkede gaver

Marker livets store milepæler og spesielle merkedager med gaver som bringer glede hos mottakeren i mange år fremover. Vi vet at vakker innpakning er en viktig del av opplevelsen ved å gi en gave, og derfor bruker vi alltid tid på å pakke inn gavene dine nøye.