Velg språk
Håndkle Light Grey
Før musen over bildet for å zoome

Håndkle Light Grey

NOK 340,00
   På lager
Antall
Eksklusivt håndkle i vakker lysegrå farge og 100 % egyptisk bomullsfrotté av høyeste kvalitet, som sikrer velvære for kropp og sjel. Håndkleet utmerker seg ved en enestående tørkeevne, som er viktig for følelsen av velvære og nytelse i hverdagen, og prydes av en innvevd logo som kvalitetsstempel.

Fargen Light Grey er inspirert av en klassisk nordisk fargeskala, noe som gjør det grå håndkleet til et stilig element i innredningen. Den lysegrå fargenyansen er flott i et monokromt, minimalistisk bademiljø, men minst like flott i selskap med farger. Dessuten er håndkleet svært elegant sammen med naturmaterialer, som understreker den sanselige opplevelsen. Det deilige, tykke håndkleet i vanlig størrelse er uunnværlig, og blir bare bedre jo mer det brukes.

DAMASK TERRY-serien er skapt av vårt egen designteam med fokus på funksjonalitet, kvalitet og skjønnhet. Egenskaper og verdier som har fulgt Georg Jensen Damask gjennom århundrer. Den høye kvaliteten, fargeektheten og det enkle designet gjør den kraftige damaskfrottéen av den mykeste slags til en elsket klassiker, som også er tilgjengelig som gjestehåndklær, badehåndklær, badelakener, badematter og vaskekluter.

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.