Velg språk
HERRINGBONE bordløpere Deep Blue
Før musen over bildet for å zoome
HERRINGBONE bordløpere Deep Blue
HERRINGBONE bordløpere Deep Blue
HERRINGBONE bordløpere Deep Blue

HERRINGBONE bordløpere Deep Blue

NOK 620,00
   På lager
Antall
En kraftig bordløper i vakker sildebeinsvev. Løperen er vevd i bomull, slik at den ligger tungt og godt på bordet. Velegnet til hyggelig, uformell og rustikk oppdekning. Gjerne i selskap med vaffelvevde kluter i lin, som også er vakre som hverdagsservietter.  

HERRINGBONE-bordløperen er designet av vårt eget designteam. Den har fokus på funksjonalitet, kvalitet og skjønnhet. Dette er egenskaper og verdier som har fulgt Georg Jensen Damask gjennom århundrer. Sildebeinsveven får ekstra karakter med en enkel valnøttfarget stripe. Fargetonene er nøye avstemt, slik at bordløperen enkelt kombineres med kolleksjonens linklut.

I fargen Deep Blue kompletterer de avdempende nyansene med blått og brunt hverandre. De utstråler en ekthet som kler bordløperens kraftige sildebeinsvev. Matchende LINEN-kjøkkenklut
benyttet som stoffservietter kompletterer et rustikt uttrykk.

HERRINGBONE-designet fås også som spisebrikker.Om HERRINGBONE-spisebrikker og -løpere:
  • Sildebeinsvevd av 100% bomull.

  • Størrelsen på bordløperen er 44x150 cm.

  • Vaskes ved 60°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler at du bretter produktet helt ut innen vask og unngår overfylling av maskinen. Produktet strekkes etter vask.

  • Vi anbefaler hengetørking av både spisebrikker og løpere, da dette gir et glatt resultat og er bedre for miljøet.

  • Stryking med damp eller i lett fuktet tilstand.Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.