Velg språk
HERRINGBONE bordløper Jade Green
Før musen over bildet for å zoome
HERRINGBONE bordløper Jade Green
HERRINGBONE bordløper Jade Green
HERRINGBONE bordløper Jade Green

HERRINGBONE bordløper Jade Green

NOK 620,00
   På lager
Antall
En kraftig bordløper i elegant fiskebensveving og den vakreste grønne fargen. Løperen er vevd i bomull og ligger tungt og godt på bordet. Velegnet til en hyggelig, uformell og rustikk oppdekking, gjerne i selskap med de vaffelvevde klutene i lin, som også er gode som hverdagsserviett.  

I fargen Jade Green komplementerer de jadegrønne nyansene hverandre i bordløperens kraftige fiskebensveving og inviterer naturens farger og harmoni innenfor. Et vakkert fargestreif som lyser opp omkring spisebordet og gjør godt for øyet.

HERRINGBONE-bordløperen er designet av vårt eget designteam med fokus på funksjonalitet, kvalitet og skjønnhet. Egenskaper og verdier som har fulgt Georg Jensen Damask gjennom århundrer. Fiskebensvevingen får ekstra karakter med den vakre grønne kanten, og fargetonene er nøye avstemt, slik at bordløperen lett kan kombineres med linklutene fra LINEN-kolleksjonen.

HERRINGBONE-designet fås også som spisebrikker.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.