Velg språk
HORIZONTAL-oppvaskhåndklær Jet Black
Før musen over bildet for å zoome
HORIZONTAL-oppvaskhåndklær Jet Black
HORIZONTAL-oppvaskhåndklær Jet Black

HORIZONTAL-oppvaskhåndklær Jet Black

NOK 160,00
   På lager
Antall
Et moderne oppvaskhåndkle med klassiske striper i et horisontalt damaskdesign. Vevd i en lekker lin- og bomullsblanding som gir optimale tørkeegenskaper og en herlig letthet, uten at det går på kompromiss med kvaliteten.

I fargen Jet Black får man et stilig oppvaskhåndkle, der de hvite stripene lyser opp den grå-svarte bakgrunnen. Sildebensvevningen gir ekstra struktur og liv til designet, som i all sin enkelhet er full av underspilt eleganse. En klassiker til alle tider og alle kjøkken.

HORIZONTAL-oppvaskhåndkleet er laget av vårt eget designteam med fokus på funksjonalitet, kvalitet og skjønnhet. Egenskaper og verdier som har fulgt Georg Jensen Damask gjennom århundrer. Oppvaskhåndkleet skiller seg ut med sine horisontale striper, mens damaskvevningen i tradisjonelt sildebensmønster tilfører designet ekstra dybde og forbinder fortidens teknikker med moderne design.

Størrelsen på oppvaskhåndkleet er 50 x 80 cm.

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.