Velg språk
Innflyttingsgave
Farge

Innflyttingsgave

Bli inspirert til å finne helt spesiell innflytningsgave, som skaper varme og stemning i et nytt hjem fra første øyeblikk.

ENGESVIK by hand sengetøy Jade Green
No Dynetrekk, 140X200 Dynetrekk, 150X210 Dynetrekk, 155X220 Dynetrekk, 140X220 Dynetrekk, 200X200 Dynetrekk, 200X220 Dynetrekk, 240X220 DynetrekkNo Putetrekk, 60X63 Putetrekk, 50X70 Putetrekk, 80X80 Putetrekk, 40X80 Putetrekk, 50X60 Putetrekk

Boligtekstiler fra Georg Jensen Damask er den perfekte innflytningsgave. Til de unge som flytter hjemmefra og skal skape sitt første hjem. Men også senere, når det er deilig med en fornyelse av interiøret når en flytter til en ny bolig. Fra en skjønn pute, til spisebrikker og håndklær i en kvalitet som er myk og behagelig, og holder på både fargene og formene. En annen mulighet kan være dufter og såper, som også hjelper atmosfæren på vei i et nytt hjem.

Å gi gaver innebærer både forventning og glede, men selve innpakningen er også en del av gaven. Du kan naturligvis velge å få innflytningsgaven din vakkert pakket i vår spesialdesignede gaveinnpakning, som oser av eksklusivitet.
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.