• 60 dagers bytterett
  • Fri frakt v. kjøp over 600 NOK
  • Ingen tollgebyr
  • Norsk returadresse
Choose language
John Becker
Produkter
Temaer

John Becker

John Beckers arbeid har siden 1958 vært en del av damaskkolleksjonen, og VILDROSE, som ble lansert i 1966, er blant kolleksjonens eldste utforminger. Det mangeårige samarbeidet med GEORG JENSEN DAMASK resulterte i adskillige uttrykk med et vidt spenn – fra romantikk til geometri.

Les mer om John Becker

Samtidig utførte John Becker en lang rekke designoppgaver for kjente danske bedrifter og institusjoner. I tillegg har han skrevet bøkene Damask og Drejl, Dækketøjets historie i Danmark og Pattern and Loom.
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.